Wednesday, January 12, 2011

.:: Aku dan Januari 2011 ::.


Happy New Year..walaupun wish lambat 20 hari. Well, it's new year, 365 new days to looking forward for good things to happen and hopefully it's a year to enjoy with. Ape yg aku merapu ni..Sebenarnye entry ni dah lama terperuk dlm post list aku, tapi asyik terlupa je ape nak tulis, ape nak kongsi..tu sbb baru hari ni dpt update.

First entry dlm 2011, first gambo pun dlm 2011..harap2 tahun ni lebih banyak cerita menarik yg bleh dikongsi dgn readers.

Persiapan menyambut 2011 kali ni, lebih meriah..Adanya desk calendar, desk organizer dan diari, kira senang la nak catit, nak aware dgn dates. Slalunye aku jarang amik peduli tarikh penting, dan takde perancangan dalam setiap perkara yg aku lakukan. Moga kali ni, lebih teratur. So, ape perancangan anda tahun ni? Planning nak bercuti ke mane tahun ni? Macam tahun lepas, aku berpeluang drive dan bercuti ke JB - Desaru dan Melaka. Alhamdullillah..Tahun ni taktau lagi nak drive MyBee aku ke mane. Maybe ke Cherating, Langkawi or tmpat2 peranginan yg terdekat. InsyaAllah. Klu ada duit dan cuti, bleh la ke mane2 jerk kan..

Office? Nothing much, but we're losing few staffs and right now tgh mencari staffs baru ntuk mengisi kekosongan. Memandangkan lab aku pun masih under construction, jadi tak bnyak keje yg bleh aku buat melainkan kerja2 pembersihan akibat banjir teruk tahun lepas. Kira masih dalam proses pembaikan lagi la...taktau la bila nak abis ni..dan taktau bile aku betul2 bleh bekerja dgn computer lagi. Skarang ni suma computer masih down!

Personal life aku bertambah kelam kabut, selain dari ex-bf aku dah block aku dari view FB dia..kehkehkeh...sibuk dgn Nurul, my little sister yg dah masuk kindergarten walaupun dia tak tnggal dgn aku. Januari ni kira bulan yg agak sibuk la..tak tau la bulan depan camne rupanya lagi. Hopefully suma under control la..

Yeah! this year i will turn 28! haaaa....lagi 2 tahun nak masuk 30! fuhhh..diam tak diam, dah 28 tahun aku hidup dlm bumi Allah ni..syukur Alhamdullillah....Well, good luck to u guys for 2011. Let us pray for the best year!

2 comments:

AiSy_NaDiAz said...

boooo !
btw, spa yg beli calender yg desk 2... wahahaha...

ok... bye!

kopie biru said...

sibuk la dia..huhuhuh...